SERVICERING AF DIT UDSTYR

Service:

Vi servicerer din motor, kart eller andre dele efter timepris. Men nedenfor kan du se nogle af vores faste priser på servicering.

Renovering af motorer sker på timeafregning (550,-kr) + reservedele.

Hvis du beder os om at givet et tilbud på en renovering, så kan dette først gives efter at vi har haft motoren til gennemsyn. Vil du efterfølgende ikke gøre brug af tilbuddet, afregnes der én times arbejde af 550,-kr.

Garanti:

Der er selvfølgelig garanti på produkterne i forhold til købeloven, hvis der er en fejl i en reservedel eller f.eks. kart, så dækkes det såfremt det er produktet som har en fejl.

Slitage eller sammenbrud af motorer, karts eller enkeltdele som følge af forkert brug eller udefrakommende belastning eller skade dækkes ikke.

Særlig for ROTAX MAX er der en garanti på monterede reservedele på 6 måneder, såfremt det kan påvises at være en materialefejl (f.eks. på stempel, plejstang eller lejer).

TecKart/MG-Engines er ikke ansvarlig for materialebrud på dele i motoren som ikke er skiftet under renoveringen.

Betaling:

Efter indlevering af din motor, vil du modtage et overslag på hvad det koster at lave motoren. Hvis det viser sig, at der er yderligere fejl i motoren, som først kan ses under renoveringen - får du selvfølgelig besked.

Når motoren er færdig, får du besked enten via telefon eller mail - samtidigt modtager du en faktura. Du kan herefter hente din motor når vi har modtaget betalingen.

Returvarer:

Varer tages retur inden for 14 dage, med mindre det er bestillingsvarer, som ikke kan returneres.

MONTERING AF DÆK (4 stk)

Pris: 125,-kr

INDSTILLING AF TÆNDING

Pris: 150,-kr

Under de løb hvor TecKart deltager, tilbyder vi et antal teltpladser hvor du samtidigt har reservedele tæt på til fordelagtige priser.
(Du skal selv medbringe mekaniker)

Læs mere om priser,

ULTRALYDSRENSNING AF KARBURATOR

Pris: 175,-kr

MOTORRENOVERING

Ring for pris:
Timepris: 550,-kr
Honing: 280,-kr

OPRETNING AF RAMME

Du kan få udmålt og rettet din ramme.
Opmåling + lille opretning: 350,-kr inkl. moms, ved større retninger vil der blive pålagt 125,-kr ekstra pr. 15 min arbejde.

SERVICE FRA EGET VÆRKSTED.

SERVICE FRA EGET VÆRKSTED.

SPORING AF STYRETØJ

Pris: 150,-kr

NIKASILREPERATION

Ring for pris:
Udskiftning: 1900,-kr
Svejsning: 800,-kr

Del siden