MOTORSPORT SPONSOR

OCEAN DIVE

Ocean Dive sponserer os som oliesponsor i hele 2022 samt 2023. Det betyder at de sponserer alt olie til motor, gearkasse og bagtøj på vores SuperGT racer.

AUDI DANMARK

Klassesponsor 2023

SKAT Vejledning - Er din virksomhed sponsor

SPONSORER OG LØB I 2023

Vi er to motorsportskørere som deltager i forskellige langdistanceløb både Danmark og i Europa (DEC, 12 & 24 timers løb)

Vi kører bl.a. i prototypebiler samt mærkebiler.

I Danmark, deltager vi i Danish Endurance Championship med en rørramme-racer af mærket Mitjet 2.0 Turbo, også kaldet Supertourisme eller SuperGT. Vi deltager i DEC4 gruppen, og konkurerer med bl.a. Porsche, BMW M4 og Mercedes AMG. I disse arrangementer, er det vores egen racer og vi har derfor råderet over hele bilens overflade til reklamer (undtaget hvor der skal være numre).

Nå vi deltager i udenlandske løb, sker det i forhold til den sponsorstøtte vi får, og reklamearealet afhænger således efter sponsoraternes størrelse. Vi har deltaget med mærkerne Porsche 991, Audi R8, Vortex 1.0, GC10, Audi TT m.fl.

Ud over reklamer på bilen, vil en sponsor have mulighed for reklamer på køredragt og hjelm. Sponsorlogoer vil have en fast plads i alle artikler i lokale aviser, på motorsporten.dk, på motorsporten.com og på facebook, ligesom logoerne også vil blive vist på vores hjemmesider:
MartinGotsche.com / NannaGotsche.comTecKart.dkMotorspor-Sponsor.dk


Har du eller dit firma lyst til at være med i dette eventyr, så kontakt os på:
Email: Sponsor@TecKart.dk eller på telefon: 35 25 03 01.


Vi har mange muligheder og sikkert også en der passer til dig/jer.


Mange Hilsner
Martin og Nanna Gøtsche

REKLAMELOGOER PÅ RACEREN

HERBALIFE DK

Klassesponsor 2023

Del siden

Shell er vores faste sponsor igennem hele 2023. Shell vil sponsere Shell V-Power benzin til vores løb i DEC serien.

SHELL V-POWER