21-05-2023

Danish Endurance Championship

1. afdeling FDM Jyllandsringen

(20-21 MAJ 2023)

En perfekt løbsweekend for TecKart Racing endte ud med 2 podieplaceringer.


Vores racer var klargjort perfekt hjemmefra, og kørere, mekanikere og hjælpere var topmotiverede til en god løbsweekend på Jyllandsringen i dejligt sommervejr.


De to kvalifikationer som blev kørt lørdag middag, endte begge med en P2 i næststørste klasse DEC4.


Heat 1, som blev kørt sidst på lørdagen kørte fint for teamet, men der blev hele tiden skiftet rundt på placeringerne, og ved pitstoppet havde vi desværre et sidespejl som havde løsnet sig, som gjorde at vi var 10 sekunder for lang tid i pit. Vi mistede derved lidt tid til de førende i klassen. Vi endte dog alligevel på en flot 3. plads i division DEC4.


Heat 2, blev kørt søndag middag, hvor der var en masse spændende og god/fair kørsel mellem deltagerne – det betød igen en masse skift i stillingen, men ved tidspunktet for pitskift/førerskift, havde Martin Gøtsche kørt sig frem til 1. pladsen i divisionen, og den holdt vi under pitskiftet, hvorefter Nanna Gøtsche kørte sejren hjem med en masse stabile og hurtige tider.


Så en løbsweekend med en 1. plads og en 3. plads må siges at være godkendt.


Tak til mekaniker/hjælperteamet; Ivan, José, Manuel, Andreas, Eva og Steen, og tak for støtten fra vores sponsorer; OceanDive, Shell og IC-design.

Del siden