05-09-2017

24H PORTIMAO - Et hårdt løb i det sydlige Portugal.

Den 24-27. august 2017 deltog Nanna og Martin Gøtsche i 24 timers løbet i Portimao/Portugal. Nanna og Martin kørte i VORTES SAS GT3 racer Vortex 1.0, og deres medkørere var Cyril Calmon og Linoen Amrouche fra Frankrig.

Træningerne både torsdag og fredag gik fint, men med lidt problemer med et par ødelagte trækaksler samt elektronikproblemer med gearskiftet, som senere viste sig at være problemer med kontakterne i rattet.

Efter en god tidstagning og en flot start af løbet, begyndte det hele at køre fint, men blev brat afbrudt af et uheld, hvor gaspedalen satte sig fast for Lionel, og han måtte en tur i dækmuren. Efterfølgende kæmpede mekanikerteamet i 7 timer med at få fronten af raceren skiftet komplet. Herefter skulle Martin i bilen, og det kørte rigtig fint, indtil en langsomt kørende racer under en overhaling kørte ind i bagenden af Vortex raceren - køreren i den anden racer var kommet til at dreje mens han blev overhalet - og dermed var Vortex-raceren ude af løbet.

På trods af den lidt tidlige exit af løbet, kunne teamet være tilfredse med både kørernes præstationer samt mekanikerteamets mange timers arbejde for at få det hele til at virke.

Del siden