18-09-2018

GENNEMFØRT 24H LØB MED TEAM ALTRAN

Martin Gøtsche deltog, med kort varsel, i 24 timers løbet i Barcelona den 06-09 SEP 2018.

Denne gang var det i en lidt mindre bil end de tidligere år, nemlig en Peugeot 308 CUP racer fra det Peugeot-støttede Team Altran Peugeot.

Teamet et er forholdsvist stort team, som altid stiller op med deres to Perugeot-racere, nr. 308 og nr. 908.

Martin deltog i den forbindelse i racer nr. 908 sammen med Michael Carlsen (DK), Thierry Boyer (F) og Jerome Ogay (CH). Alle 4 kørere var rutinerede og havde deltaget flere gange i langdistanceløb.

Træninger og tidstagninger viste hurtigt at de to Peugeot-racere manglede 50 Hk i forhold til Seat racerne i samme klasse (TCR), så derfor skulle de fire kørere køre optimalt igennem alle 24 timer for at kunne være med. De gjorde de også, og de var allerede oppe på 6. pladsen i klassen som bestod af 18 racere da uheldet ramte dem. En deffekt turbo gjorde at teamet måtte opholde sig en time i pit (tid til at fragte bilen ind samt reparere den). Da raceren var klar igen nårde de kun nogle få omgange, så tabte bilen olie - en følgeskade fra den deffekte turbo. Men endnu engang i pit og efter samlet 2 timer, kunne raceren køre på banen igen. De fire kører kæmpede sig igen op igennem feltet, og på trods af en deffekt rem senere i løbet, nåede de op til en 10. plads i klassen - dette kunne kun lade sig gøre ved perfekt mekanikkerarbejde samt ekstrem stabil og hurtig kørsel fra alle 4 kørere på bil 908.

Del siden