01-09-2022

GP Danmark 2022 - Never give up!

Never give up!

En status fra Danish Endurance Championship, GP Danmark på Jyllandsringen.

Vores klargøring til løbet var fin, alt var serviceret og dele udskiftet - så vi var klar. Men i tidstagningen gik det galt med turboen - vi havde fået en ny manifold og havde så skiftet pakningssæt samtidigt, men desværre var kvaliteten ikke god og pakningerne brændte igennem og gjorde at tidstagningen glippede.

Vi startede derfor som nummer "sidst" (P25), men Martin kørte raceren op på en 1. plads i DEC4 klassen allerede på 3 omgange, det holdt så næsten 25 minutter hvorefter raceren mistede brændstoftryk, vi skiftede derfor pumpe og filter, men det viste sig senere at sugeslangen nede i tanken var faldet af. Så vi måtte udgå af 1. heat.

2. heat startede igen godt, nemlig med Martin som kører sig op fra P25 til kampen om P1 og P2 i DEC4, men på trods af at han var hurtigere end konkurrenten i Porschen, så blev det til et sammenstød.

Vi måtte i pit igen med en bil som ikke ville styre eller bremse, men efter en hurtig vurdering sendte vi Nanna ud i de sidste 25 minutter hvor vi ikke kunne holde tophastigheden, men mistede 7 sekunder pr. omgang - Nanna måtte køre de 25 minutter næsten uden at kunne styre eller bremse, men hun kom i mål.

Senere viste det sig at den ene styrespindel var flækket samt bremseskiven defekt.

Vi deltager i NightRace i Padborg den 09-10. september, men inden da skal der skiftes forende på bilen samt udføres en masse glasfiberarbejde.

Del siden