Podieplaceringer

Del siden

26-06-2024

Danish Endurance Championship 22-23 JUNI 2024 Ring Djursland.

I weekenden 22-23. Juni 2024 stillede TecKart Racing endnu engang op i DEC-serien med vores SuperGT 2.0L racer og Martin Gøtsche ved rattet. Weekendens løb var den anden løbsweekend i serien, og vi havde arbejdet meget på raceren for at sikre at den kunne gennemføre i alt omkring 2 timer og 40 minutters race, fordelt på 2 kvalifikationer af 20 minutter hver og 2 heats på hver 60 minutter.

Desværre blev tidstagningerne kørt i regnvejr, som ikke gav den bedste startplacering,

og 1. heat som blev kørt lørdag den 22. juni blev en blanding af kørsel i regn, let regn og tørvejr, så der skulle skiftes dæk i løbet.

Lørdagens heat endte med en placering som nr. 9 i det 23 biler store felt og en 3. plads i DEC4 klassen.

Søndagens heat startede kl. 1230 og vejret var en del bedre, nemlig skiftende mellem overskyet og sol, så perfekt til løb på slicks.

Martin skulle starte på P6 i 2. heat, og allerede ret hurtigt var han oppe på 4. pladsen – lige efter den nærmeste konkurrent i DEC4 klassen – Michael Nielsen i sin BMW GT4 racer. Men efter 4 omgange overhalede Martin den forankørende BMW for enden af langsiden, og han var så på 3.pladsen i hele feltet.

Da der var en Porsche 992 som startede bagerst, måtte Martin på et tidspunkt afgive 3 positionen, og det vekslede så lidt frem og tilbage mellem 3 og 4 pladsen i det samlede felt, og efter det tvungne pitstop, lå han i en periode på 4. pladsen som blev vekslet til en 3. plads da en forankørende Ferrari kørte af banen.

Så den endelige placering blev en flot 3. plads i det samlede felt, lige efter 2 Porsche 992’er fra Mikkel O. Racing og en endnu bedre 1. plads i hans egen gruppe DEC4 foran Michael Nielsen Racing i BMW GT4.

En super flot Race-weekend og en super indsats fra kører, mekanikere og hjælpere i teamet.